2014-12-09

Din musik räddar liv

Denna vecka går i Musikhjälpens anda. Jag blir alldeles varm i kroppen av att tänka på det. Det finns något så fint i att så många, över hela Sverige, går ihop och i en veckas tid tillsammans jobbar för en bättre värld. Fler såna här initiativ i världen tycker jag.

I år är temat och målet att vi ska stoppa spridningen av HIV. Det pratas inte lika mycket om HIV och AIDS längre, men faktum är att 35 miljoner människor lever med HIV-viruset idag. Det är en helt sjuk siffra.

Så vad säger ni, varför inte hoppa över den där latten på lunchen eller ölen på AWn och låt de pengarna gå till något som kan bli en livsavgörande förändring för någon annan. En fika för 50 kr här räcker till ett års förbrukning av preventivmedel där.

Vill du skänka en slant och samtidigt önska en låt i musikhjälpen skickar du ett SMS till 72 999. I SMS:et skriver du hur mycket du vill skänka (50, 100, 200, 300 eller 500) följt av artist, låt och motivering. Ex: 50 John Mayer Waiting on the World to Change För hoppet om en bättre värld.

Din musik räddar liv <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar