2013-09-24

Så hur är London egentligen?

London som stad är tyvärr lite av en besvikelse. Trodde att det skulle vara mer liv och rörelse här och att downtown skulle vara lite större och lite roligare. Som det ser ut så är det studenterna som gör hela staden. Och med sina nästan 30 000 studenter skulle lilla London vara helt dött utan Western.

Universitet i sig däremot är underbart. Campus är gigantiskt och jättevackert; det tar nästan en halv timme att gå från ena änden till den andra och det är fyllt av gamla vackra tegelbyggnader. Och det är alltid liv och rörelse här vilket är najs. På campus kan man hitta det mesta man behöver; mataffär, apotek, Starbucks, gym, bokaffär, bibliotek, bio, pubar, m.m.

Jag trivs verkligen superbra här, men att vara i Toronto i helgen fick mig att inse att jag saknar "storstadslivet" lite. Jag skulle inte direkt kalla mig storstadstjej, men jag börjar inse hur skönt det är att faktiskt ha stan så nära till hands ändå. Vill jag ha lite mer liv och rörelse runt mig så är det bara att sätta sig på pendeln i tjugo minuter och så finns det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar